Παγκόσμιο σοκ για την Σελίν Ντιόν: Βουρκωμένη αποκάλυψε ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια (βίντεο)

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ακυρώνεται η ευρωπαϊκή της περιοδεία, η Σελίν Ντιόν βουρκωμένη αποκάλυψε στο Instagram ότι πάσχει από μία σπάνια νευρολογική ασθένεια.

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS), το οποίο προκαλεί ανεξέλεγκτη ένταση στους μύες.

Η πάθηση αφήνει τελικά τους πάσχοντες σαν «ανθρώπινα αγάλματα», καθώς σταδιακά προκαλεί μυϊκή ακαμψία, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν. Πρόκειται για μια πολύ σπάνια ασθένεια η οποία «χτυπά» τον έναν στους 1.000.000 ανθρώπους, σύμφωνα με την Σελίν Ντιόν.

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το SPS, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης, με τη Σελίν Ντιόν να αποκαλύπτει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Η 54χρονη τραγουδίστρια απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με μια ανάρτηση στο Instagram καθώς αποκάλυψε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που την ανάγκασε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία. Συγκεκριμένα, αναβάλλονται όλες οι συναυλίες της από 24 Φεβρουαρίου έως και 11 Απριλίου 2023, ενώ ακυρώνονται οκτώ συναυλίες της που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2023 (μεταξύ αυτών και η συναυλία της στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023).

«Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα» σημείωσε η Σελίν Ντιόν.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τραγούδι είναι αυτό που έκανα όλη μου τη ζωή και αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο. Μου λείπει τόσο πολύ. Μου λείπει να σας βλέπω όλους στη σκηνή. Πάντα δίνω το 100% στα σόου μου, αλλά η κατάστασή μου τώρα δεν το επιτρέπει» συμπλήρωσε φανερά συγκινημένη η διάσημη τραγουδίστρια.

Πριν την εμφάνιση της πανδημίας, η Σελίν Ντιόν είχε πραγματοποιήσει τις πρώτες 52 συναυλίες της περιοδείας Courage World Tour, στη Βόρεια Αμερική και διέκοψε την περιοδεία της το Μάρτιο του 2020.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα