Ντουέτο Βίσση – Βανδή, με το διαδίκτυο να τρολάρει τη Δέσποινα

Πριν 20 χρόνια, τότε στα καλά τα χρόνια, ένα ντουέτο Άννας Βίσση – Δέσποινα Βανδή έμοιαζε τουλάχιστον με…. σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αλλά, τα χρόνια πέρασαν, ζήσαμε και μια δεκαετία κρίσης, οι παλιές καλές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί και μαζί τους πέρασαν και οι κόντρες οι καλές, οι ορθόδοξες που έδιναν ψωμί σε περιοδικά και μεσημεριανές εκπομπές.

Μία από αυτές τις κόντρες που “τάισαν” κόσμο, ήταν Βίσση – Βανδή. Σήμερα, οι δύο σταρ της δεκαετίας των ’00s έχουν αφήσει στην άκρη τα παλιά, έχουν γίνει φίλες και επιμένουν πως στην πραγματικότητα δεν είχαν ποτέ τους κόντρα. Και είναι τόσο καλές οι σχέσεις τους που η μία επισκέπτεται την άλλη στο μαγαζί που εμφανίζεται και χαρίζουν ντουέτα επί σκηνής που κάποτε δεν φανταζόσουν καν. Γιατί αλήθεια ποιος θα σου έλεγε πριν 20 χρόνια πως θα ερχόταν η μέρα που θα πλήρωνες για να ακούσεις από κοντά Βανδή και θα είχες δώρο και… Βίσση!

Το ντουέτο Βίσση – Βανδή

Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια των εορτών όταν η Άννα Βίσση επισκέφτηκε το Έναστρον, όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και οι Melisses. Η “απόλυτη” ανέβηκε στην πίστα και για κάμποση ώρα τραγούδησε παρέα με την πάλαι ποτέ “οχτρό”. Οι θαμώνες του κέντρου απόλαυσαν τη συγκεκριμένη συνύπαρξη, ενώ οι χρήστες στα social media απόλαυσαν να… κράζουν την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή.

Η ενδυματολογική επιλογή της τραγουδίστριας, μία τολμηρή εξώπλατη ολόσωμη φόρμα, μπήκε στο στόχαστρο και τα σχόλια από γυναίκες – να σημειωθεί αυτό – ξέφυγαν. Κάτω από βίντεο που κυκλοφόρησαν από τη βραδιά εκείνη, γίνεται χαμός, με τη Βανδή να δέχεται πικρόχολα σχόλια για την εμφάνισή της, την ηλικίας, ακόμα και για τη φωνή της.

Δείτε τα σχόλια

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα