Σάλμα Χάγιεκ: «Δεν θυμόμουν αν φορούσα εσώρουχο» – Το ατύχημα στα γυρίσματα με τον Channing Tatum

H Σάλμα Χάγιεκ επιστρέφει στον κινηματογράφο πρωταγωνιστώντας στο πλευρό του Τσάνινγκ Τέιτουμ στη νέα ταινία του Magic Mike: Last Dance.

Η Σάλμα Χάγιεκ σε πρόσφατη παρουσία της στην εκπομπή του Graham Norton, μίλησε λεπτομερώς για την αισθησιακή ταινία και αποκάλυψε ότι οι πρόβες δεν ήταν και τόσο “καυτές” εκτός οθόνης.

Αναφέρθηκε μάλιστα σ’ ένα συγκεκριμένο ντροπιαστικό, όπως το χαρακτήρισε, περιστατικό κατά το οποίο σχεδόν κόλλησε πάνω στον Channing Tatum για να μην χτυπήσει, ενώ προσπαθούσε να κάνει μία κίνηση, που τελικά κατέληξε με εκείνη να αναποδογυρίζει και να πέφτει.

Και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, καθώς ο συμπρωταγωνιστής της, για να τη σώσει από την πτώση, την άρπαξε από το παντελόνι της φόρμας της με την ίδια να ομολογεί: “Δεν μπορούσα να θυμηθώ αν φορούσα εσώρουχο!”

Μιλώντας για τις χορευτικές φιγούρες, σημείωσε: “Είναι σαν μπαλέτο και είναι πολύ σέξι. Είχα τρομοκρατηθεί προσπαθώντας να το κάνω να μοιάζει εύκολο αλλά χρειάζεται πραγματικά πολύ δύναμη στο σώμα, την οποία δεν έχω επειδή δεν γυμνάζομαι. Πρέπει να είσαι πολύ ακριβής και να πηγαίνεις εγκαίρως στην πρόβα και έπρεπε να βάλω τα πόδια μου σε συγκεκριμένη θέση και ήμουν αναποδογυρισμένη. Μπερδεύτηκα εντελώς και έπεφτα με το κεφάλι. Ο Channing προσπάθησε να με αρπάξει από τη φόρμα που έβγαινε. Και μετά δεν μπορούσα να θυμηθώ αν φορούσα εσώρουχο, οπότε κρατήθηκα για να σώσω τη ζωή μου!”

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα