Search
Close this search box.

“Παγωμάρα” με τον θάνατο του Sin Boy – Τι συμβαίνει με τον ράπερ που τα βρόντηξε όλα κι εξαφανίστηκε; (φωτό)

Αλήθεια ή διαφημιστικό κόλπο; Μία περίεργη “είδηση” κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες κι έφτασε και σε εμάς, σύμφωνα με την οποία ο Sin Boy άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου, μετά από overdosed. Οι πολυάριθμοι φαν του και ο κόσμος της μουσικής δεν μπορούν να το πιστέψουν και κανείς δεν γνωρίζει, αν ισχύει ή πρόκειται για κάποιες από τις “περίεργες” φάρσες του Sin Boy.

Αλήθεια ή διαφημιστικό κόλπο;

Η “είδηση” που έφτασε στα χέρια μας λέει επί λέξει: “Ο πασίγνωστος σε όλους Sin Boy από τις επιτυχίες του “ΜΑΜΑ”, “GIGI” και άλλες, μετά το δημόσιο meltdown που είχε το 2019 στα social media εξαφανίστηκε και πήγε να ζήσει στο Κόσοβο όπου κατοικούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Πληροφορίες λένε ότι η προστασία του τον βρήκε στο σπίτι του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Καθώς ανασύρθηκε overdosed από το σπίτι του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πρίστινα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή”. Και συνοδευόταν από την παρακάτω φωτογραφία.

Στο προφίλ του στο Instagram, η τελευταία ανάρτησή του ήταν πριν πέντε ημέρες, όπου ποζάρει σε ένα μανάβικο. Αλήθεια ή διαφημιστικό κόλπο για να τραβήξει την προσοχή; Ή να προωθήσει κάποιο από τα νέα του τραγούδια;

Ο ράπερ που τα βρόντηξε στο πικ της καριέρας του

Η περίπτωση του Sin Boy είναι ιδιαίτερη. Είναι εκείνος που έφερε την επανάσταση στην ελληνική τραπ. Το Mamma σημείωσε μία απίστευτη επιτυχία κάνοντας μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα που κυκλοφόρησε πάνω από 15.000.000 views στο You Tube, προκαλώντας μια φρενίτιδα στα πιτσιρίκια. Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, και ο τράπερ εξελίσσεται σε μουσικό φαινόμενο.

Στις συναυλίες του γίνεται χαμός, κλείνουν δρόμοι, σπάει κάθε ρεκόρ. Κι ενώ βρίσκεται στο πικ της καριέρας του και όλοι μιλάνε για εκείνον, ξαφνικά αποφασίζει να τα βροντήξει όλα και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλβανία. Είχε προηγηθεί ένα ξαφνικό ξέσπασμα στο Instagram περί ανελέητου κυνηγιού από τη νέα τάξη πραγμάτων και τους Ιλλουμινάτι, κάνοντας πολλούς να απορούν για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Ο Sin Boy βλέπει τον θάνατό του, αλλάζει το όνομά του σε Lil Jesus, ακυρώνει τις συναυλίες του και εξαπολύει επιθέσεις κατά των συναδέλφων του, ακόμη κι εναντίον του Παντελή Παντελίδη που είχε φύγει από τη ζωή, προκαλώντας σάλο.

Όμως, εκείνος επιμένει στις περίεργες δηλώσεις του και μέσα από τα social media ξεσπά εναντίον της μουσικής βιομηχανίας που – όπως έλεγε – ελέγχεται από τους Illuminati και βάλλει εναντίον του, προσπαθώντας να του κλέψουν τα τραγούδια. Καταγγέλλει, επίσης, πως δέχεται απειλές για τη ζωή του και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, αφήνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν διάφορες θεωρίες πως τον κυνηγάνε ακόμη και έμποροί ναρκωτικών.

Κι ενώ η περίπτωση του Sin Boy τείνει να εξελιχθεί σε γραφική με όσα ακατάληπτα έλεγε σε καθημερινή βάση μέσα από το Instgram, ο τράπερ τα κλείνει όλα. Κατεβάζει τους λογαριασμούς του στα social media, ακόμα και τα τραγούδια του στο Youtube που σημείωναν μια πρωτοφανή επιτυχία από views. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επιστρέφει στην Αλβανία κι εξαφανίζεται.

Για πάρα πολύ καιρό κανείς δεν μαθαίνει νέα του. Στη συνέχεια, μετακομίζει στο Κόσοβο και συγκεκριμένα στην Πρίστινα. Εκεί θα προσπαθήσει να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Παντρεύτηκε τη σύντροφό του Rina και μαζί έφτιαξαν τη δική τους δισκογραφική, την Alphapop. Ο Sin Boy βρίσκεται σε μια δημιουργική φάση και βγάζει το ένα τραγούδι μετά το άλλο.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από τρία χρόνια… αυτοεξορίας για να γυρίσει το νέο του βιντεοκλίπ στη Σαντορίνη. Κι έφυγε, πάλι, για την Πρίστινα. Στα social media έχει επιστρέψει και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του ή από τις νέες του δουλειές.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα