Μπράντλεϊ Κούπερ: Το τρολάρισμα από τη μητέρα του – «Μοιάζεις με φλαμίνγκο»

Είναι γνωστό ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που τον έχουμε δει να τον συνοδεύει σε επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Σε πολλές περιπτώσεις και από πολλούς ο διάσημος ηθοποιός έχει χαρακτηριστεί ως… μαμάκιας!

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε, επίσης, πως όποια κοπέλα βρεθεί στο πλευρό τπυ Μπράντλεϊ Κούπερ, πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση της Καμπάνο.

Τώρα όμως, το διάσημο ζευγάρι Μπράντλεϊ-Καμπάνο ξαναχτυπά! Και όχι σε κάποιο κόκκινο χαλί, αλλά σε μια διαφήμιση της εταιρείας T-Mobile για τον τελικό του Super Bowl.

Σύμφωνα με το Ad Age, το δίδυμο έπρεπε αρχικά να ακολουθήσει ένα σενάριο για τη διαφήμιση, αλλά η Καμπάνο φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη, αυτοσχεδιάζοντας διαρκώς.

Το διαφημιστικό, λοιπόν, έχει ως εξής: Ένας εκφωνητής ξεκινά το σποτ λέγοντας στο κοινό: «Για να σας μιλήσουμε για τα απίστευτα πράγματα της T-Mobile, προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα διαφημιστικό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και τη μητέρα του». Σε αυτό, ο 48χρονος ηθοποιός είναι ντυμένος με ένα ροζ μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι, τη χαρακτηριστική στολή των υπαλλήλων της εταιρείας. Κι ενώ προσποιείται ότι είναι υπάλληλος, πλησιάζει η μητέρα του, η 64χρονη Γκλόρια Καμπάνο, η οποία υποτίθεται ότι υποδύεται μια πελάτη.

Το επικό «τρολάρισμα» της Γκλόρια στον γιο της, Μπράντλεϊ Κούπερ
«Γεια σας, πώς μπορώ να σας βοηθήσω;» ρωτάει ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ακολουθώντας το σενάριο. Η μητέρα του, όμως, αδυνατεί να κάνει το ίδιο, και… τον τρολάρει λέγοντάς του: «Δεν μου αρέσει το πώς είσαι ντυμένος», προσθέτοντας: «Μοιάζεις με φλαμίνγκο»!

Δείτε επίσης

Share: