Ο Pharrell Williams είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton

Ο Pharrell Williams θα διαδεχθεί τον Virgil Abloh που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών, στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Louis Vuitton. Ο μουσικός και στυλίστας ορίστηκε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου.

Ο οίκος Louis Vuitton βρήκε διάδοχο του αείμνηστου Virgil Abloh. Ο Αμερικανός μουσικός, παραγωγός και σχεδιαστής Pharrell Williams ορίστηκε την περασμένη Τρίτη καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών της Louis Vuitton. «Η Louis Vuitton είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Pharrell ως τον νέο Ανδρικό Δημιουργικό Διευθυντή», έγραψε το brand στο Twitter, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες από τη Wall Street Journal. «Η πρώτη του συλλογή για το Louis Vuitton θα αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Ιούνιο κατά τη διάρκεια της Ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι».

«Ο Pharrell Williams είναι ένας οραματιστής του οποίου οι δημιουργικοί κόσμοι εκτείνονται από τη μουσική μέχρι την τέχνη και τη μόδα – καθιερώνοντας τον εαυτό του ως παγκόσμιο πολιτιστικό σύμβολο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η ικανότητά του να ξεπερνά τα όρια μεταξύ των διαφορετικών κόσμων που εξερευνά ταιριάζει φυσικά με την πολιτιστική διάσταση του Louis Vuitton, ενισχύοντας τις αξίες της καινοτομίας, του πρωτοποριακού πνεύματος και της επιχειρηματικότητας. «Είμαι χαρούμενος που βλέπω τον Pharrell να επιστρέφει στον οίκο μετά τις συνεργασίες μας το 2004 και το 2008, δήλωσε επίσης ο Pietro Beccari, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton. Το δημιουργικό του όραμα πέρα ​​από τη μόδα θα οδηγήσει αναμφίβολα τη Louis Vuitton σε ένα πολύ συναρπαστικό νέο κεφάλαιο».

Pharrell Williams, ένας άξιος συνεχιστής

Ο διορισμός του Pharrell Williams είναι σύμφωνος με την κληρονομιά του Virgil Abloh, ενός καλλιτέχνη jack of-all-trades, ο οποίος έγινε είδωλο της μόδας παντρεύοντας επιδέξια την πολυτέλεια και το street look. Πέθανε από καρκίνο τον Νοέμβριο του 2021 σε ηλικία μόλις 41 ετών. O σχεδιαστής λάτρεψε την κουλτούρα του δρόμου, το skateboard, την τέχνη και τη μουσική ως έμπνευση για τη μόδα. Ακριβώς όπως ο Pharrell. Διαπρεπής παραγωγός του hip-hop και της ποπ, τραγουδιστής των Daft Punk στο “Get lucky”, ο 49χρονος μουσικός δεν είναι ξένος στον κόσμο της μόδας, αφού ξεχωρίζει για το στυλ του και τις συνεργασίες του σε πολλές συλλογές.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα