Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Μικρούτσικος επανήλθε δριμύτερος και καταπέλτης για τον Πορτοσάλτε – Το επικό κράξιμο στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του – χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές μέρες στην εντατική – επέστρεψε στο τηλεοπτικό του πόστο στη Super Κατερίνα.

Και ο παρουσιαστής που όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής του πορείας έχει δείξει ότι δε μασάει τα λόγια του, ξέσπασε εναντίον του Άρη Πορτοσάλτε, για τις δηλώσεις του για την τραγωδία στα Τέμπη που έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε έξαλλη κατάσταση, αφού διαχώρισε τους δημοσιογράφους, εξηγώντας πως δεν πρέπει να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι, προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κι επικό κράξιμο στον Άρη Πορτοσάλτε, τον οποίο χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτο, ανυπόστατο, ανιστόρητο».

“Έχω μια πάγια αντίληψη για τους δημοσιογράφους και για την ελευθεροτυπία, για την οποία πρέπει να δίνεται μάχη να υπάρχει, γιατί τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, θέλουν να τους καθυποτάξουν. Για μένα το Watergate είναι αποτέλεσμα δύο δημοσιογράφων και μιας δημοσιογραφικής έρευνας κόντρα στην CIA και στον Αμερικανό Πρόεδρο. Οι μάχες που δίνουν οι δημοσιογράφοι είναι απίστευτες, ώστε να αποτελούν από τα πιο φωτισμένα κομμάτια της κοινωνίας”, είπε αρχικά.

“Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου”

Και συνέχισε: “Από την άλλη μεριά υπάρχουν τόσοι διαπλεκόμενοι σε αυτόν τον χώρο, τόσοι κερατάδες, που είσαι αναγκασμένος να διαχωρίζεις τη θέση σου. Πρέπει να διαχωριστεί ο αγωνιστής δημοσιογράφος, ο ερευνητής δημοσιογράφος από το λαμόγιο. Δεν μπορούμε να το γενικεύουμε. Εγώ λέω και τα ονόματα και τα επίθετα”.

“Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου ‘’τι τον θες αυτόν;’’. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό. Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα ‘’τι ναι τούτο ρε Γιάννη;’’ και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός… Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του; Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου”.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέληξε λέγοντας πως «αυτός δεν είναι που είπε ‘’επιτέλους θα φτιάξουμε και δρόμους;’’, και κάθομαι εδώ και δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΪ».

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα