Search
Close this search box.

Τα πιο ασφαλή και ευεργετικά συμπληρώματα διατροφής

Τα προϊόντα της αμερικάνικης εταιρίας Kyäni συνδυάζουν τα καλύτερα συστατικά της φύσης με την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας για να σας εξασφαλίσουν την υγεία και την ευεξία σας. 

Η Kyäni ανέπτυξε τα διατροφικά της προϊόντα για να υποστηρίξει το ανθρώπινο σώμα με τα θρεπτικά συστατικά, μόνο από φυτικές και φυσικές πηγές, που είναι πολύ δύσκολο να τις εντάξουμε μέσα στη καθημερινή μας διατροφή.

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων της – από το Kyäni’s Triangle of Health έως τα πρωτεϊνούχα θρεπτικά ροφήματα αλλά και το νέο έξυπνο ενεργειακό σφηνάκι ΟΝ, η Kyäni προσφέρει μοναδικά προϊόντα που σας βοηθούν να νιώσετε καλύτερα.

Μετά από χρόνια έρευνας και δοκιμάζοντας τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής ο Χαράλαμπος Παπανικολάου έφερε τα Kyani στην Ελλάδα.

Η ποιότητα των εξειδικευμένων φυσικών συμπληρωμάτων της αμερικάνικης εταιρίας Kyani, όχι μόνο είναι κορυφαία σε ποιότητα και αποτελεσματικότητα, αλλά το πολύ σημαντικό είναι, ότι εκτός από τις ευρωπαϊκές άδειες κυκλοφορίας, όλα τα προϊόντα της ελέγχονται κάθε χρόνο από το Cologne List® (η Λίστα της Κολωνίας) για την ποιότητά τους.

Δείτε το βίντεο με τον Χαράλαμπο Παπανικολάου και την Κατερίνα Γιατζόγλου σχετικά με τα συμπληρώματα Kyäni


Το Cologne List® είναι μια πρωτοβουλία που ελέγχει συμπληρώματα διατροφής ως προς την αληθή σύνθεση τους, αλλά και για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ντόπινγκ.

Αυτή η ανάγκη προήλθε από του ότι τα συμπληρώματα δεν ελέγχονται από τους κρατικούς οργανισμούς, απλά γνωστοποιούνται, με σοβαρά και επικίνδυνα αποτελέσματα πολλών προϊόντων για την ποιότητά και την πραγματική σύνθεσή τους.

Προσφέρει προστασία στους αθλητές και παρέχει προσανατολισμό σε όλους μας, που είμαστε εν μέσω μιας αδιαφανούς αγοράς με χιλιάδες μη ηλεγμένα προϊόντα.

Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά με το Sunrise, ένα μείγμα 22  υπερτροφών και βιταμινών που παρέχει ενέργεια όλη την ημέρα, αντιοξείδωση, υποστηρίζει την υγιή πέψη και προάγει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την παραγωγή του “Μορίου της Ζωής” – Μονοξειδίου του Αζώτου για καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία (Νόμπελ Ιατρικής 1998) και να ενισχύει την αθλητική απόδοση. Το Nitro Xtreme είναι ένα μοναδικό μείγμα που βοηθά στην χωρίς προβλήματα ροή του αίματος για την καλύτερη υποστήριξη των οργάνων μας, στην αντιοξείδωση του οργανισμού και στην μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών της τροφής μας και των συμπληρωμάτων.

Τελειώστε τη μέρα σας με το Sunset, έναν ισχυρό συνδυασμό λιπαρών οξέων από ψάρια της Αλάσκας (συμπεριλαμβανομένου και του μοναδικού άγριου σολωμού Αλάσκας), βιταμινών, και αντιοξειδωτικών που βοηθά στην υποστήριξη ξεκτουούραστου ύπνου, της υγείας της καρδιάς και της συνολικής ευεξίας.

Τα προϊόντα, σε καμία περίπτωση, δεν υποκαθιστούν τη «συνήθη δίαιτα», δηλαδή την ενδεδειγμένη και ισορροπημένη διατροφή, αλλά την συμπληρώνουν.

Photo cover:pixabay.com/silviarita/woman

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα