Search
Close this search box.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλάει ελληνικά στο «And Just Like That …»

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μίλησε ελληνικά στο «And Just Like That …» και άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό κυρίως φυσικά τους Έλληνες θαυμαστές της σειράς.

H 2η σεζόν της σειράς «And Just Like That …» ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου και έχει πάλι τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που παρακολουθεί τις νέες ιστορίες της Κάρι Μπράντσο και της παρέας της. Μάλιστα ο δεύτερος κύκλος της σειράς έχει συζητηθεί ακόμα περισσότερο αφού συμπεριλαμβάνει την επιστροφή της Κιμ Κατράλ, της περιβόητης δηλαδή Σαμάνθα Τζόουνς.

Ωστόσο μπορεί να επέστρεψε στη σειρά, για μια μόνο εμφάνιση, αλλά η ηθοποιός, ζήτησε να μην βρεθεί με τις υπόλοιπες συμπρωταγωνίστριές της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Στη δεύτερη σεζόν είδαμε επίσης και την μεγάλη επιστροφή του Έινταν John Corbett), του άλλου μεγάλου έρωτα της Κάρι, και την επανασύνδεση τους.

Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου του σίκουελ, τράβηξε ακόμα κάτι την προσοχή των θαυμαστών της σειράς αφού η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε μια σκηνή μιλάει ελληνικά! Συγκεκριμένα φαίνεται να βρίσκεται σε κάποια παραλία στην Ελλάδα, και παραγγέλνει στα ελληνικά δύο από τα αγαπημένα της cosmopolitan. Το βίντεο που δείχνει την Πάρκερ να μιλάει ελληνικά έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Δείτε το:

@miss.tsop #andjustlikethat #τικτοκ #τικτοκgreece #❤️ #🧿 #carriebradshaw #greeklife #omg #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – Miss.tsop 🧿

Δείτε επίσης

Share: