Γκουίνεθ Πάλτροου: Κι, όμως, το κερί με “άρωμα αιδοίου”, ήταν φεμινιστική κίνηση

Ήταν πριν λίγα χρόνια, όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφόρησε στην αγορά, μέσω της εταιρίας της, Goop, ένα κερί που ισχυριζόταν πως είχε άρωμα αιδοίου.

Τότε είχε γίνει χαμός και το κερί ανάρπαστο, ωστόσο κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε πώς προέκυψε η συγκεκριμένη ιδέα. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάποιος από το κοινό της θέλησε να της εκφράσει αυτή την απορία, που μάλλον είχαν εκατοντάδες άνθρωποι.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν δίστασε να του απαντήσει, εξηγώντας πως το κίνητρο πίσω από το διάσημο κερί της ήταν να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν άνετα με το σώμα τους. «Ήθελα αυτό το κερί να είναι μια πραγματικά ισχυρή φεμινιστική δήλωση», είπε αρχικά σε story.

Και συνέχισε: «Tόσες πολλές γυναίκες, τουλάχιστον στη δική μου γενιά, έχουν μεγαλώσει νομίζοντας πως κάτι δεν πάει καλά με εκείνες ή θεωρώντας πως ο κόλπος τους είναι κάτι, για το οποίο πρέπει να ντρέπονται».

«Έτσι, το κερί αυτό έπρεπε να είναι ένα δυνατό “άντε γαμ****” σε όποιον μας έκανε να νιώσουμε έτσι. Ουσιαστικά, δεν μυρίζει σαν κόλπος ή κάτι τέτοιο, αλλά τριαντάφυλλο κι άλλα λουλούδια. Αυτό ήταν το νόημα», είπε κλείνοντας.

Ωστόσο, τόνισε πως δυστυχώς, το νόημα χάθηκε λόγω του ονόματός του και του «ντόρου» που προκλήθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα