Search
Close this search box.

Συνελήφθη στη Βενετία ο γιος του Τομ Χανκς

Ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, Τσετ έχει νέα μπλεξίματα, καθώς συνελήφθη στην Βενετία. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία στην παραλία της Βενετίας , λίγο αφότου δήλωσε ότι θα είναι ένα «καλοκαίρι των λευκών αγοριών», όπως αναφέρει η dailymail.co.uk.

Ο Τσετ Χανκς δημοσίευσε μια selfie με τη Lamborghini του στα social media τη Δευτέρα που φαινόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου καθώς δύο αστυνομικοί πλησίαζαν το όχημά του. Το πολυτελές μαύρο σπορ αυτοκίνητο δεν φαινόταν να έχει πινακίδες. Παρά το δύσκολο ξεκίνημα του «WBS» του, όπως ανέφερε το κίνημα στο Instagram, ο Χανκς εθεάθη να χαμογελά πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον απασχολεί την επικαιρότητα για λάθος λόγους. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως τη δεύτερη φορά, οι διάσημοι γονείς τους τον πήγαν «σηκωτό» σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Γιούτα, όπου έμεινε για πάρα πολύ καιρό.

Εκεί, όπως έχει δηλώσει ο Τσετ Χανκς, βρήκε τον Θεό, ενώ πλέον, δηλώνει νηφάλιος.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα