Search
Close this search box.

Βασίλης Καρράς: Το συγκινητικό σημείωμα που άφησε στη σύζυγό του πριν πεθάνει

Ο Βασίλης Καρράς, πριν φύγει από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, άφησε ένα τελευταίο σημείωμα στην αγαπημένη του σύζυγο, Χριστίνα. Αυτό αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ο Θάνος Κανούσης, ο βιογράφος του αξέχαστου τραγουδιστή, στην εκπομπή «Fay’s Time».

«Όταν βγήκε από την εντατική ο Βασίλης Καρράς μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν ‘θα το βάλεις στην βιογραφία” όταν θα έχει φύγει. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους , έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ΄αγαπώ”», αποκάλυψε ο Θάνος Κανούσης.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης αποκάλυψε για τον τραγουδιστή: «Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή και πήρε και υποτροφία να σπουδάσει στη Γαλλία, αλλά δεν πήγε γιατί πρώτον έπρεπε να μάθει γαλλικά και δεύτερον έπρεπε να μείνει πίσω να βοηθήσει την οικογένεια», ενώ τόνισε τη μεγάλη φιλανθρωπική του δράση: «Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν έμενε στο Καβούρι ένα βράδυ επιστρέφοντας από το κέντρο που τραγουδούσε, έβαλε όλο το νυχτοκάματο στην κουκούλα ενός άστεγου που έμενε κοντά στο ξενοδοχείο του».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα