Search
Close this search box.

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρήκε τη λύση σε εισαγώμενες ιερόδουλες για να μη γίνουν φονιάδες οι μετανάστες

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ένας εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση, έχει και από μία… πολιτική πρόταση.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Status στο Astra Tv, προχώρησε σε μια πρόταση που προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φέρνουν διάφορους μετανάστες και λένε «περάστε στη χώρα» και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής. Γιατί οι οίκοι ανοχής, για κάποιους λόγους δεν τους δέχονται, γιατί λένε πως έχουν μια μυρωδιά».

«Οι οίκοι ανοχής… Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουν γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι. Για να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Και συνέχισε: «Παίρνεις 18άρηδες εδώ μέσα και δεν τους έχεις καλύψει αυτό; Η τεστοστερόνη, όταν βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται μετά όπλο! Θα γίνουν βιαστές! Το είπα στην υπερβολή του για να πω ότι κι αυτό είναι ένα βασικό. Αμέσως μετά το θα φάει, θα πιει και θα καθαριστεί, τον δεύτερο ή τον τρίτο μήνα θα σκεφτεί αυτό γιατί είναι 18, 19, 20, 21, 22».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα