Search
Close this search box.

Φίλιππος Πλιάτσικας: Η ιστορία για τους Πυξ Λαξ που δεν γνώριζε κανείς

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας των Πυξ Λαξ, αποκαλύπτοντας και ένα παρασκήνιο που δεν γνωρίζαμε.

«Τα πρώτα χρόνια των Πυξ Λαξ δεν είχαμε καθόλου στο μυαλό μας αυτό που θα ακολουθούσε. Στην αρχή, τα πρώτα 4-5 χρόνια, δεν πήγαιναν και πολύ καλά τα πράγματα. Οι πρώτοι δυο δίσκοι πήγαν άπατοι. Δεν μαζεύαμε κόσμο στα live, δεν είχαμε καθόλου στο μυαλό μας ότι θα πετύχουμε», είπε ο αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Μόνο ο Μπάμπης (σ.σ Στόκας) είχε δει σε ένα όνειρο, εμένα κι εκείνον, ότι ήμασταν σε ένα γήπεδο με 100.000 κόσμο. Γελάσαμε πάρα πολύ όταν μου το είπε, τον κοίταγα σαν να ήταν τρελός…Αυτό την εποχή που πηγαίναμε άπατοι, σε live έρχονταν 1 άτομο, 2, 12… Ο τύπος είδε τέτοιο όνειρο. Και ο ίδιος αντιμετώπισε τον εαυτό του σαν τρελό», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ό,τι έγινε με τους Πυξ Λαξ έγινε, επειδή ο κόσμος μας έκανε οικογένειά του. Ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό», κατέληξε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Share: