Search
Close this search box.

Κέβιν Σπέισι: Νέα μήνυση εναντίον του για σεξουαλική επίθεση

Ο Κέβιν Σπέισι βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του στο Λονδίνο, όπως επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) η δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τον ενάγοντα.

Ο Ρούρι Κάνον κατέθεσε μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο εναντίον του Κέβιν Σπέισι, ενώ στρέφεται και κατά του λονδρέζικου θεάτρου Old Vic – του οποίου ο ηθοποιός διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής από το 2003 έως το 2015 -, όπως μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA και ακολούθως επιβεβαίωσε το δικηγορικό γραφείο Fieldfisher στο AFP.

Σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις κατηγορίες που διατυπώνονται στη μήνυση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share: