Η Μαντόνα μέσα από τα social media, στράφηκε για μία ακόμη φορά κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Αφορμή, στάθηκε η νέα δημοσίευση που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «Βασιλιά».
Μέσα από τον λογαριασμό της στο X, η Μαντόνα επισήμανε ότι οι ΗΠΑ οικοδομήθηκαν από Ευρωπαίους που διέφυγαν από τη μοναρχία για να δημιουργήσουν μια χώρα όπου η εξουσία ανήκει στον λαό.
Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στη δημοσίευσή της: «Νόμιζα ότι αυτή η χώρα οικοδομήθηκε από Ευρωπαίους που διέφυγαν από την κυριαρχία ενός βασιλιά, προκειμένου να ιδρύσουν έναν Νέο Κόσμο που θα κυβερνάται από τον λαό. Αυτή τη στιγμή, έχουμε έναν Πρόεδρο που αποκαλεί τον εαυτό του ”Ο Βασιλιάς μας”. Αν αυτό είναι αστείο, δεν γελάω».
I thought this country was built by
— Madonna (@Madonna) February 21, 2025
Europeans, escaping living under the rule of a King, to establish a New World governed by the people.
Currently we have a president who calls Himself.
Our King
If this is a joke,
I'm not laughing pic.twitter.com/SKblEYiRo1









