Δυο χρόνια μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα.
Ο Γεράσιμος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση λόγω των σοβαρών τραυμάτων και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στη Λάρισα για να νοσηλευτεί σε ειδικό δωμάτιο θεραπείας σε ιδιωτική κλινική. Ο Γεράσιμος νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Μιλάνο από τις αρχές του Δεκεμβρίου 2024.
Πριν την νοσηλεία του στην Ιταλία, βρισκόταν σε εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας στη Βοστώνη, όπου είχε διακομιστεί με ειδική πτήση τον Νοέμβριο του 2023, αναφέρει το magnesianews.
Ο νεαρός φοιτητής, από το βράδυ του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, βρίσκεται σε κώμα, με τους γονείς του και τους γιατρούς από την Αμερική που τον κουράρουν, να δίνουν αγώνα.









