Ο Νίκος Πλακιάς έκανε μια ανάρτηση στο Χ που «ραγίζει» καρδιές. Ο τραγικός πατέρας που έχασε τις δύο κόρες του στα Τέμπη, έκανε μια ανάρτηση για τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Λουίς Ενρίκε.
Ο Ενρίκε έχασε την κόρη του Χάνα, το 2019, μετά από μάχη με τον καρκίνο, μόλις στα 9 της χρόνια, και τώρα ο Νίκος Πλακιάς, επικαλείται τα συγκλονιστικά λόγια του Λουίς Ενρίκε για να απαντήσει στο ερώτημα «πώς συνεχίζει να ζει ένας γονιός που έχασε το παιδί του».
«Ο Λουις Ενρίκε το 2019 έχασε την κόρη του Χάνα μετά από πεντάμηνη μάχη με τον καρκίνο. Η τοποθέτησή του στο πώς συνεχίζει να προχωρεί στη ζωή του, είναι η απάντηση στο ερώτημα πώς γίνεται να είναι όρθιος ένας γονιός που έχασε το παιδί του» έγραψε ο Νίκος Πλακιάς παραθέτοντας τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.
Δείτε την ανάρτηση
Ο Λουις Ενρικε το 2019 έχασε την κόρη του Χάνα μετά από πεντάμηνη μάχη με τον καρκίνο .
— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) May 8, 2025
Η τοποθέτηση του , στο πώς συνεχίζει να προχωρεί στην ζωή του , είναι η απάντηση στο ερώτημα πώς γίνεται να είναι όρθιος ένας γονιός που έχασε το παιδί του ; pic.twitter.com/kk72tsnUsY









