Search
Close this search box.

Μίλτος Πασχαλίδης: Η συγκλονιστική ιστορία για τον Μητροπάνο την περίοδο που ήταν άρρωστος

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, όπου αποκάλυψε μια συγκλονιστική ιστορία για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Μητροπάνος νοσηλευόταν άρρωστος στο νοσοκομείο και βγήκε για λίγες ώρες ώστε να συμμετέχει σε συναυλία του Πασχαλίδη.

«Ήταν η φάση που είχε ξεκινήσει η ασθένειά του στα πρώτα στάδια, το 2005, όταν έκανα τη συναυλία για τα 10 χρόνια μου. Την προηγούμενη μέρα έπαιζε ο Δημήτρης Μητροπάνος με τη Μελίνα Κανά στο ίδιο θέατρο και την ακύρωσε τη συναυλία», είπε αρχικά ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Και συνέχισε τη διήγηση: «Ήταν 1η Σεπτέμβρη και έκανε πάρα πολύ ζέστη και εμφανίζεται ο Δημήτρης Μητροπάνος με ένα σακάκι και λέω από μέσα μου «δεν θα σκάσει»; Μετά κατάλαβα ότι το σακάκι ήταν για να κρύβει τον ορό. Είχε έναν ορό και μέσα ένα σακουλάκι με φάρμακα. Του είχαν πει όλοι «μην πας» και είχε απαντήσει «εγώ στον πιτσιρικά θα πάω». Αυτό μου το είπαν την επόμενη μέρα, δεν το ήξερα. Κάναμε το ντουέτο κι εξαφανίστηκε μετά. Ήρθε γιατί είχε δώσει τον λόγο του».

Share: