Search
Close this search box.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ο λόγος που δεν της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες με θαυμαστές

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξήγησε γιατί δεν νιώθει άνετα να βγάζει selfies με θαυμαστές της που τη σταματούν στο δρόμο ή σε δημόσιο χώρο, ενώ αποκάλυψε τι πρότεινε πρόσφατα σε μία γυναίκα που τη συνάντησε στο αεροδρόμιο και της ζήτησε να τη φωτογραφήσει.

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη στην εκπομπή «The Howard Stern Show», το οποίο δημοσιεύτηκε στο YouTube, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανέφερε «Αυτό που προσπαθώ να κάνω τελευταία – γιατί την Παρασκευή βρέθηκα στο αεροδρόμιο – είναι το εξής: Μία γυναίκα με πλησίασε και δεν μου είπε καν “γεια”, απλώς είπε “μπορώ να σε βγάλω μια φωτογραφία;” και της απάντησα: “Δεν γνωριστήκαμε καν. Δεν συστήθηκες. Πώς σε λένε;”».

Αφού έμαθε ότι η θαυμάστρια ονομαζόταν Τζούλι, η ηθοποιός τής πρότεινε να συνομιλήσουν αντί να βγάλουν φωτογραφία. «Σου εγγυώμαι ότι θα είναι πολύ πιο ουσιαστικό έτσι», της είπε. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φρόντισε να τη συναντήσει ξανά αργότερα. Ο δημοσιογράφος από τη μεριά του σχολίασε: «Είναι σαν να είσαι δασκάλα που μαθαίνει στους άλλους πώς να φέρονται. Είναι εκνευριστικό, έτσι δεν είναι;».

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα