Search
Close this search box.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα γυρίσματα της ταινίας «Το δόλωμα» – Η φωτό από το καλοκαίρι του ’64 στη Ρόδο

Μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τα γυρίσματα της ταινίας «Το δόλωμα» εντοπίσαμε στο Instagram. Είναι από το καλοκαίρι του ’64 στη Ρόδο. Στην υπέροχη αυτή φωτογραφία, η Αλίκη Βουγιουκλάκη αφήνεται στα μαγικά χέρια του Σταύρου Κελεσίδη, ενός από τους σπουδαιότερους μακιγιέρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και μόνιμου συνεργάτη της Φίνος Φίλμ.

Όμορφη και φινετσάτη όσο ποτέ, η Αλίκη άφησε εποχή με τα εκπληκτικά καπέλα που έφερε από την Ιταλία, τα μαγιό και τα ονειρεμένα σύνολά της σε μια από τις ωραιότερες ελληνικές κωμωδίες γεμάτη χρώματα και έντονο το ρομαντικό στοιχείο, γραμμένη και σκηνοθετημένη με μοναδική μαεστρία από τον Αλέκο Σακελλάριο.

Ο Σταύρος Κελεσίδης υπήρξε προσωπικός φίλος και μόνιμος συνεργάτης της κατά την παραμονή της στην θρυλική εταιρεία και του οποίου τις συμβουλές υιοθετούσε πάντα, όπως την αυστηρή αποφυγή του προσώπου της από τον ήλιο το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα