Ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε στο σήριαλ Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν, με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, πλέον να μην κρατά και τόσο τα προσχήματα και η συζυγική τους σχέση έχει μπει στο μικροσκόπιο και αν συνεχίσουν έτσι, θα μοιάζει και με… «σαπουνόπερα».
Αυτή τη φορά η νέα δημόσια αμήχανη στιγμή ανάμεσα στον Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του εκτυλίχθηκε κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Λονδίνου όταν ο Γάλλος Προέδρος προσέφερε το χέρι του στη Μπριζίτ για να τη βοηθήσει να κατέβει τις σκάλες του αεροπλάνου. Ωστόσο, εκείνη τον απέφυγε, αφήνοντας τον σύξυλο!
Macron arrived in the UK, a country he hadn’t visited since 2008.
— Zlatti71 (@Zlatti_71) July 8, 2025
The visit began with a touch of family drama: Brigitte refused to take his hand and confidently descended the plane steps on her own — like a man.
Well, at least she didn’t hit him this time like in Vietnam.
– SK pic.twitter.com/CBjMZ8Ac0D
Λίγα λεπτά αργότερα, οι Μακρόν εθεάθησαν μέσα σε αυτοκίνητο έτοιμοι να αναχωρήσουν από τη βάση, με το κλίμα να φαίνεται ψυχρό, καθώς η Μπριζίτ κοιτούσε το κινητό της αφού το έβγαλε από την τσάντα της.
Emmanuel Macron was left awkwardly hanging as wife Brigitte ignored his helping hand while disembarking in London for their UK state visit.
— BPI News (@BPINewsOrg) July 8, 2025
The French president air-kissed the Princess of Wales moments later before heading to Windsor to meet King Charles.#Macron #Brigitte pic.twitter.com/mJYYIreSbJ
Το περιστατικό αυτό έρχεται μετά τον χαμό που προκλήθηκε τον περασμένο Μάιο στη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Βιετνάμ, όταν η πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε απαθανατιστεί από κάμερα να σπρώχνει το πρόσωπο του Μακρόν με τα δύο χέρια πριν αποβιβαστούν από το προεδρικό αεροπλάνο. Αν και ο Γάλλος Πρόεδρος είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει το περιστατικό, κάνοντας λόγο για συζυγικό «παιχνίδι», το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Γαλλία.









