Ένας νέος ανατριχιαστικός διάλογος από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του OPEN και στον οποίο ακούγονται αδιανόητα πράγματα που παραπέμπουν σε πρακτικές… «μαφίας».
Ο διάλογος είναι επιπλέον ενδεικτικός για το πώς αντιμετώπιζαν οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ τον Οργανισμό, σαν να ήταν δηλαδή το «μαγαζάκι τους». Στον διάλογο, σύμφωνα με το OPEN, ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός και ως «Φραπές», στις 14/11/2024 μιλά με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και παραπονιέται για τους ελέγχους της Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία φαίνεται του χαλούσε τη… μαγιά.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο «Φραπές» ακούγεται να λέει ότι θα πρέπει να λάβουν το 2024 την ίδια επιδότηση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ παρατηρεί ότι θα τον συνέφερε να έχει σκοτώσει την Παρασκευή Τυχεροπούλου! Κι αυτή η συγκεκριμένη φράση, είναι πραγματικά το ανατριχιαστικό της όλης υπόθεσης, που προκαλεί στον κόσμο και την εύλογη απορία, αν θα παρέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα, ο φραπές λέει τα εξής: «Να πάει βάσει του Ηρακλείου τα ίδια, τι είχαμε τι χάσαμε. Τέσσερις χρονιές από 120, 500 χιλιάρικα στα σπίτια μας. Δεν υπάρχουν δικαιώματα, τελειώνουμε. Δηλαδή αυτή η Τυχεροπούλου, ρε μ…, ειλικρινά αυτή η Τυχεροπούλου, αν την είχα σκοτώσει, τώρα θα ήμουν έξω. Θα είχαν φάει και ένα πενηντάρι οι δικηγόροι και είμαστε εντάξει…», με τον συνομιλητή του στην άλλη γραμμή να μην αντιδρά καν σε όσα αδιανόητα ακούει.
Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες, στην Παρασκευή Τυχεροπούλου, ειδική επιστημονική συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και μάρτυρα-κλειδί στο σκάνδαλο, επιβλήθηκε στέρηση μισθού για 20 ημέρες, μετά από πειθαρχική διαδικασία για τα παραπτώματα της «παράβασης της υποχρέωσης εχεμύθειας και της ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός ΟΠΕΚΕΠΕ».









