Search
Close this search box.

Στέλιος Διονυσίου: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του για την πρόωρη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους

Η σύζυγος του Στέλιου Διονυσίου, Αγνή Καλουμένου έκανε μία συγκινητική ανάρτηση, με αφορμή τα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια οικογενειακή τους φωτογραφία, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για την πρόωρη γέννα που είχε έναν χρόνο πριν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η σύζυγος του Στέλιου Διονυσίου επρόκειτο για έναν συγκινητικό και δύσκολο χρόνο, όμως παρ’ όλα αυτά εκείνη και ο τραγουδιστής κατάφεραν και βγήκαν αρκετά πιο δυνατοί από τη γέννηση της Μαργαρίτας και της Αναστασίας.

«Ένας ολόκληρος χρόνος με τις Μαχήτριες μας… Ένας χρόνος πανέμορφος, συγκινητικός αλλά και δύσκολος…. Είχαμε ο ένας τον άλλον με 2 καρδιές έξω από το σώμα μας .. Η πρωορότητα μας έμαθε πολλά και η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ακόμη περισσότερα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!!! ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!! Μαργαρίτα και Αναστασία», γράφει η Αγνή Καλουμένου.

Ο Στέλιος Διονυσίου και η επίσης τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Ιουνίου του 2025, ενώ ταυτόχρονα με τον γάμο τους πραγματοποίησαν και τη βάπτιση των διδύμων κοριτσιών τους, παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών.

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα