Search
Close this search box.

Είδαμε πρωινιάτικα το δασύτριχο στέρνο του Μπαλάσκα και γυρίσαμε πίσω στη δεκαετία του ’90

Όλα τα έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση, το μόνο φαίνεται που μας έλειπε ήταν το τίγκα δασύτριχο στέρνο του αστυνομικού αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα. Ε, το είδαμε και αυτό και τώρα μπορούμε να κλείσουμε την τηλεόραση μας ήσυχα και δια παντός!

Το απίστευτο σκηνικό που μας γύρισε πίσω στη δεκαετία του ’90, συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Στην έναρξη της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου, η κουβέντα με την παρέα του στράφηκε γύρω από τον ίδιο τον Μπαλάσκα, ο οποίος φέτος συμμετέχει μόνιμα στο πάνελ του Πρωινού.

«Χθες που έτρωγα με κάτι φίλους, για σένα μιλάγαμε. Μου έλεγαν καλά πράγματα. Το γεγονός ότι χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί, φοράμε ή σκούρα ή ανοιχτά και οι δύο, πώς σου φαίνεται;», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας με τον Σταύρο Μπαλάσκα να του απαντά: «Χημεία είναι αυτό».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκπομπής σχολίασε: «Ο κόσμος σε συγκρίνει με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, είστε οι δύο αστυνομικοί που βγαίνουν και ενημερώνουν τον κόσμο. Ο Καλλιακμάνης έχει βγει γυμνός να μαζέψει σοδειές και υπάρχει απαίτηση να σε δουν σε αντίστοιχες αγροτικές εργασίες κατά τέτοιο τρόπο».

Τότε, ο Μπαλάσκας απάντησε: «Ο Καλλιακμάνης δεν έχει κάτι που έχω εγώ» και σήκωσε την μπλούζα του, δείχνοντας το στέρνο του. «Είμαι τίγκα στην τρίχα, αλλά δεν γουστάρω να την κόβω», σχολίασε, αιφνιδιάζοντας όλους στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Παναγιά μου και Χριστέ μου. Το είδαμε και αυτό! Ζητώ συγγνώμη από το κοινό», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έμεινε άφωνος με την κίνηση του Σταύρου Μπαλάσκα.

Share: