Search
Close this search box.

Έρικ Ντέιν: Οι δύο κόρες του υποφέρουν μετά τη διάγνωσή του με την ανίατη ασθένεια ALS

Ο Έρικ Ντέιν δίνει τη δική του πολύ δύσκολη μάχη με τη σπάνια και ανίατη νόσο ALS. Και τώρα η εν διαστάσει σύζυγος του ηθοποιού, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά, Grey’s Anatomy, μιλά για πρώτη φορά πώς η διάγνωση της ασθένειας έχει επηρεάσει βαθιά την οικογένειά τους.

Η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ μιλώντας στο People είπε πως οι κόρες τους, Μπίλι και Τζόρτζια προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση «μέρα με τη μέρα». Παρά τις σοβαρές δυσκολίες και τον περιορισμό στη λειτουργικότητα του σώματος του Έρικ Ντέιν, οι δύο πρώην σύζυγοι παραμένουν κοντά, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.

«Εννοώ, είναι συντριπτικό», δήλωσε η ηθοποιός του Beverly Hills, 90210. «Τα κορίτσια μου υποφέρουν πολύ και προσπαθούμε απλώς να το ξεπεράσουμε. Είναι μια δύσκολη περίοδος». Και πρόσθεσε: «Έχουμε επαγγελματίες θεραπευτές που μας βοηθούν και απλώς προσπαθούμε να κρατήσουμε λίγη ελπίδα και να το αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια, χάρη και αγάπη».

Ο Έρικ Ντέιν είχε αποκαλύψει τη διάγνωσή του με ALS τον Απρίλιο. «Διαγνώστηκα με ΑLS. Είμαι ευγνώμων που έχω την αγαπημένη μου οικογένεια δίπλα μου καθώς προχωράμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο».

Η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ, που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Ντέιν το 2018, την ανακάλεσε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ τώρα περιγράφει την όλη κατάσταση με την ασθένεια ως «τρομερή». «Δεν νομίζω ότι βρίσκομαι ακόμη σε θέση να βρω κάποιο θετικό στοιχείο», είπε στο People και συμπλήρωσε: «Σίγουρα αντιμετωπίζουμε κάτι που μας έχει φέρει όλους πιο κοντά, και ο Έρικ θα είναι πάντα η οικογένειά μου, είτε είμαστε παντρεμένοι είτε όχι, είτε ζούμε στο ίδιο σπίτι είτε όχι».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η οικογένεια είναι πιο «κοντά» εξαιτίας της καταστροφικής διάγνωσης, αλλά «δεν τους αρέσει ο λόγος». «Είναι μια φρικτή ασθένεια και εύχομαι να υπήρχε θεραπεία», αποκάλυψε. «Ελπίζω να βρουν σύντομα, γιατί είναι τόσο λυπηρό».

Όσο για τη σχέση της με τον Έρικ Ντέιν, που έχει εντοπιστεί να βγαίνει με την Τζάνελ Σέρτκλιφ τους μήνες μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης, δήλωσε στο E! News: «Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Είμαστε πολύ κοντά. Είμαστε εξαιρετικοί γονείς».

Share: