Η Σιγκούρνι Γουίβερ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο της Ρίπλεϊ από το «Alien», εδικά μάλιστα από τη στιγμή που διάβασε τις 50 πρώτες σελίδες που έγραψε ο παραγωγός Γουόλτερ Χιλ για ένα ενδεχόμενο νέο κεφάλαιο του franchise.
«Ο Γουόλτερ Χιλ είναι πολύ καλός μου φίλος και έγραψε 50 σελίδες για το πού θα βρισκόταν η Ρίπλεϊ σήμερα, και είναι πραγματικά εξαιρετικές. Δεν ξέρω αν θα συμβεί, αλλά έχω κάνει μια συνάντηση με τη Fox, τη Disney, ή όπως λέγεται τώρα», είπε στο κοινό του Comic Con της Νέας Υόρκης η ηθοποιός. Και συμπλήρωσε: «Είπα ότι ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη. Πάντα σκεφτόμουν, άφησέ τη να ξεκουραστεί, να αναρρώσει. Αλλά αυτό που έγραψε ο Γουόλτερ μου φαίνεται πολύ αληθινό, μιλά για μια κοινωνία που θα φυλάκιζε κάποιον που προσπάθησε να βοηθήσει την ανθρωπότητα».
Συνεχίζοντας, η Σιγκούρνι Γουίβερ ανέφερε: «Γι’ αυτούς είναι πρόβλημα, οπότε κάπως την έχουν βάλει στην άκρη. Τέλος πάντων, νομίζω ότι είναι πολύ δυνατές οι πρώτες 50 σελίδες και σκέφτομαι να δουλέψω με τον Γουόλτερ για να δούμε πώς θα είναι η συνέχεια της ιστορίας».









