O Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών, όπου παραδέχτηκε πως τρεις φορές πήγε να πεθάνει από υπερβολική δόση.
«Η εξάρτησή μου διήρκεσε πριν 15 χρόνια. Ξεκίνησε στα 16 και σταμάτησε στα 30. Ήμουν στην Αμερική τότε. Είχα μείνει 61 κιλά, είχα πιάσει πάτο. Αν δεν πιάσεις πάτο και απομακρυνθούν όλοι από εσένα δεν μπορείς να απεξαρτηθείς. Τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση. Ήμουν τυχερός που ήταν κάποιος δίπλα μου και με πήγε στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».
Και πρόσθεσε: «Έχασα οικογένεια, φίλους, σπίτια, τα πάντα. Είχαν προσπαθήσει να με σταματήσουν, αλλά δεν δεχόμουν. Ήταν δύσκολο πράγμα η αποτοξίνωση. Ο δρόμος της αποτοξίνωσης είναι μοναχικός, δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου».
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι ήρεμος, χαζομπαμπάς και απολαμβάνω τη ζωή. Δεν έχω ρίξει ποτέ γυναίκα με το φαγητό μου, αλλά με τον χαρακτήρα μου. Είμαι ντροπαλός με τις γυναίκες, δεν τις προσεγγίζω. Οι γυναίκες είναι εξυπνότερες από εμάς, έχω μάθει πάρα πολλά από αυτές, και έχω πάρει και δύο παιδιά. Δεν είμαι σκληρός άντρας, κλαίω συχνά» δήλωσε.









