Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει εγκαταλείψει τις ΗΠΑ κι εδώ και λίγους μήνες μένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Ισπανία. Και τώρα, ο ηθοποιός περιγράφει τη νέα καθημερινότητά του στην Ευρώπη, ενώ παραδέχεται ότι του λείπει περισσότερο η Νέα Υόρκη.
O ηθοποιός βρέθηκε για λίγο στη Νέα Υόρκη και μιλώντας στο «People», είπε: «Η σύζυγός μου είναι τόσο ευτυχισμένη στην Ισπανία, και αυτό είναι το σημαντικότερο μέρος όλης αυτής της εμπειρίας. Έχει υπέροχη οικογένεια, υπέροχους φίλους. Οι Ισπανοί είναι πολύ ανοιχτός λαός. Είναι πολύ ζεστοί και λιγότερο αγχώδεις από αυτό που συναντάς εδώ στις ΗΠΑ».
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ τόνισε ακόμη ότι αγαπά το ισπανικό φαγητό και την κουλτούρα. «Είναι μέρος που επικρατεί η χαρά. Όπως οι Ιταλοί. Δηλαδή, όταν είσαι στην Ιταλία ή στην Ισπανία, έρχεσαι σε επαφή με πολιτισμούς που αντιλαμβάνονται τη ζωή με διαφορετικό τρόπο από ό,τι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, εξακολουθεί να νοσταλγεί τη Νέα Υόρκη και την «ενέργεια» της πόλης. «Φυσικά, είναι πολύ εθιστική», πρόσθεσε ο Ρίτσαρντ Γκιρ.









