Η Τζέιν Φόντα σε μια συγκινητική εξομολόγηση, παραδέχτηκε τον πόνο που βιώνει αυτή τη χρονιά από τις απώλειες φίλων της από το Χόλιγουντ, που έφυγαν από τη ζωή, όπως ο Τζιν Χάκμαν, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και η Νταϊάν Κίτον.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η 87χρονη ηθοποιός στο «People», παραδέχτηκε ότι για την ίδια η φετινή χρονιά «ήταν δύσκολη».
Όταν ρωτήθηκε για τον Τζιν Χάκμαν, που πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου στα 95 του, η Τζέιν Φόντα απάντησε: «Ξέρεις, είναι αυτός και ο Ρέντφορντ… Είχε έρθει εδώ για να στηρίξει το GCAPP και προβλήθηκε το “Barefoot in the Park”», είπε αναφερόμενη στη ρομαντική ταινία του 1967 όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.
Jane Fonda Says 'It's Been a Tough Year' After Losing Friends Robert Redford and Diane Keaton (Exclusive) https://t.co/6zcTOJYVun
— People (@people) November 14, 2025
Όσο για την απώλεια της καλής της φίλης, Ντάιαν Κίτον, που άφησε την τελευταία πνοή στις 11 Οκτωβρίου, σε ηλικία 79 ετών, η Τζέιν Φόντα δήλωσε: «Σοκαρίστηκα. Πραγματικά σοκαρίστηκα. Φτάνεις σε μια ηλικία και όλοι γύρω σου πεθαίνουν».









