Search
Close this search box.

Ντακότα Τζόνσον: Η απίθανη ατάκα στον Λάνθιμο για την «εμμονή» του με την Έμα Στόουν

Η Ντακότα Τζόνσον συντόνισε πρόσφατα μία συζήτηση για τη νέα ταινία «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου, με καλεσμένους τον Έλληνα σκηνοθέτη, την Έμα Στόουν και τον Τζέσι Πλέμονς.

Και δε δίστασε να προτείνει τον εαυτό της για την επόμενη ταινία του Λάνθιμου, όποτε αυτή γίνει, μιας και ο Έλληνας σκηνοθέτης σκέφτεται για λίγο καιρό να κάνει ένα διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ο τρόπος με τον οποίο η Ντακότα Τζόνσον αυτό προτάθηκε στον Λάνθιμο.

Αφού αποκάλυψε πως έχει παρακολουθήσει την ταινία δύο φορές μέσα σε μόλις 24 ώρες, απευθυνόμενη με χιούμορ προς το κοινό είπε πως ήταν «το λάθος άτομο» για τον ρόλο του συντονιστή.

«Αυτή δεν θα είναι μια καλή συνέντευξη. Απλώς θέλω να γνωρίζετε ότι δεν είμαι καλή σε αυτό. Δεν ξέρω γιατί μου ζητήθηκε, αλλά να που είμαστε εδώ», σημείωσε γελώντας η Ντακότα Τζόνσον, ενώ ανέφερε ότι αυτή είναι η τέταρτη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμα Στόουν σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Γνωρίζεις ότι υπάρχουν και άλλες ηθοποιοί, που είναι πραγματικά ταλαντούχες, ίσως και πολύ κοντά σου;».

«Τι! Όχι, σωστά;», παρενέβη η Έμα Στόουν κοιτάζοντας τον Γιώργο Λάνθιμο. «Όχι, κάνε την παρουσίασή σου», συνέχισε αναφερόμενη στην Τζόνσον.

Share: