Search
Close this search box.

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Ο ξεχωριστός…χωρισμός του ζευγαριού

Ο Στράτος Τζώρτζογλου απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και τον θέλουν να έχει χωρίσει με τη Σοφία Μαριόλα. Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως πλέον μένουν σε διαφορετικά σπίτια, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα και οριστικό χωρισμό.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» και σε ερώτηση για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και τη Σοφία Μαριόλα και αν πράγματι έχουν χωρίσει μετά από οκτώ χρόνια γάμου, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πλέον δεν συγκατοικούν, ενώ μίλησε με τρυφερά λόγια για εκείνη. «Η Σοφία είναι πραγματικά ένας άγγελος, πανέμορφος, υπέροχος άνθρωπος. Αυτό είναι που εγώ θαυμάζω και ερωτεύτηκα σε αυτή, και γι’ αυτό παντρεύτηκα δεύτερη φορά ενώ δεν το είχα σκοπό. Τη συνάντησα πριν 8 χρόνια. Ήταν μια συνάντηση καρμική. Αυτές οι σχέσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Όπως και με τη Μαρία. Χωρίσαμε με τους κοινωνικούς όρους, αλλά είμαστε πάντα μαζί, δουλεύουμε μαζί, είναι οικογένειά μου. Αν κόψεις τις φλέβες μου, θα βγουν οι λέξεις Μαρία και Αλκιβιάδης, και τώρα προστέθηκε και η Σοφία σε αυτό το αίμα. Θα τη λατρεύω πάντα, ακόμα και αν δεν είμαστε στον ίδιο χώρο, κι εκείνη το ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη φύση της σχέσης του με τη Σοφία Μαριόλα αυτό το διάσημα, ο ηθοποιός σχολίασε: «Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Η σχέση μας εξελίχθηκε, όπως εξελίχθηκε η σχέση μας με τη Μαρία. Τον Οκτώβριο, που είχε και η μαμά της κάποια θέματα και την ήθελε κοντά της, πήγε στη Θεσσαλονίκη, όταν ανέβηκα εγώ, συναντηθήκαμε, πήγα στο σπίτι της, μείναμε μαζί κανονικά. Τώρα έχει αλλάξει σπίτι, από κάπου διέρρευσε αυτό. Δεν θέλαμε όμως να βγει, γιατί θα γράφανε ότι χωρίσαμε, ότι τσακωθήκαμε και όλα αυτά τα σενάρια. Μετά γίνεται μια παραφιλολογία που δεν τιμά ούτε εμένα, ούτε τη Σοφία. Δεν λέω ότι είναι οριστικό. Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο. Το καλοκαίρι έχουμε κανονίσει να πάμε διακοπές μαζί. Την αγαπάω και τα λέμε όλα. Τώρα αν ερωτευτεί εκείνη ή εγώ κάποιον άλλον, εκεί θα αλλάξει εκ των πραγμάτων η σχέση μας. Δεν μπήκαμε σε συναισθηματικούς καβγάδες. Δεν χωρίσαμε, απλώς αλλάξαμε χώρο. Δεν θέλαμε να βγει αυτή η πληροφορία, γιατί θα δινόταν ένταση».

Στη συνέχεια, ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί να πουν ότι χωρίσαμε, γιατί δε χωρίσαμε. Αύριο θα βγούμε έξω, θα πουν ότι τα ξαναφτιάξαμε. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Δεν χωρίζω ποτέ από αυτό που αγαπάω. Αν κάποιος ερωτευτεί θα φύγει από τη σχέση, τότε χωρίζεις. Αν ερωτευτώ κάποια άλλη, η πρώτη που θα ενημερωθεί θα είναι η Σοφία. Κι εκείνη αν έχει άλλες προτεραιότητες που την κάνουν ευτυχισμένη και είναι ωφέλιμες, θα το αποδεχτώ. Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη ζωή, με την παράσταση που κάνω, με το ότι είμαι μόνος μου και διαβάζω τα βιβλία μου, είμαι ερωτευμένος με τη Σοφία. Πρέπει ντε και καλά να μένουμε στον ίδιο χώρο και οι δικές μου συνήθειες να την καταπιέζουν; Έχω ολοκληρώσει έναν κύκλο πραγμάτων με τη Σοφία και πάμε σε έναν δεύτερο κύκλο πιο όμορφο».

Share: