Search
Close this search box.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε δύο φωτογραφίες που βλέπουμε για πρώτη φορά – Στον φακό του προσωπικού της φωτογράφου

Δύο φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που βλέπουμε για πρώτη φορά δημοσιεύτηκαν στο Instagram, από το προφίλ του προσωπικού της φωτογράφου, Κλεισθένη Δασκαλάκου.

«Η Αλίκη με το φακό του Κλεισθένη σε δυο αδημοσίευτες φωτογραφίες από την περίοδο των γυρισμάτων “Η Αλίκη στο ναυτικό” τον Αύγουστο του 1960», σημειώθηκε στη λεζάντα.

Πρόκειται για την πρώτη έγχρωμη ταινία της Finos Film, που ήρθε πρώτη σε εισπράξεις το 1961 ανάμεσα σε 58 ελληνικές παραγωγές. Η εμφάνιση του φίλμ πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και το συνολικό κόστος έφτασε τα 2, 5 εκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για την εποχή.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα