Search
Close this search box.

Μαριάννα Τουμασάτου για Καρυστιανού: «Θεωρώ ότι είναι πολύ άκρα δεξιά για τη δική μου αισθητική»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» και ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει και για την Μαρία Καρυστιανού και τις δηλώσεις που έχει κάνει πρόσφατα, τόσο για τις αμβλώσεις, όσο και για το μεταναστευτικό.

«Τη σέβομαι και θα τη σέβομαι για πάντα. Έχει χάσει το παιδί της κι έχει δώσει μεγάλες μάχες με υψηλούς αντιπάλους, με θεσμούς κλπ… Δεν συμφωνώ με τις πολιτικές της θέσεις, όποιες έχει τύχει να ακούσω ως τώρα. Θεωρώ ότι είναι πολύ άκρα δεξιά για τη δική μου αισθητική», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Και πρόσθεσε: «Θα κάνει τον αγώνα της, το δρόμο της… Έτσι κι αλλιώς έχουμε πολλούς ακροδεξιούς, οπότε δεν τρέχει και τίποτα. Θα είναι πάντα ένα πρόσωπο, μια μάνα που εκτιμάω βαθιά για τον πόνο που έχει ζήσει. Για τις πολιτικές της πεποιθήσεις δεν έχω πολύ καλή εικόνα, αλλά αυτό που βλέπω δεν είναι του γούστου μου».

Η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε και στην κόρη της σε άλλο σημείο της συνέντευξης λέγοντας: «Είμαι μαμά που λέει πάντα την αλήθεια στο παιδί της. Η κόρη μου είναι ένα παιδί που σιγά σιγά γίνεται δεσποινίς. Οι παρέες της κόρης μου είναι ασφαλείς για την ίδια. Παλιά δεν βλέπαμε τέτοια αγριάδα στην κοινωνία μας. Έχουμε ατιμωρησία και συγκάλυψη σε ό,τι ζούμε γύρω μας. Έχουμε ανάγκη για παιδεία».

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα