Ο Μπραντ Πιτ έφτασε στην Ελλάδα και στην Ύδρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «The Riders» που θα πραγματοποιηθούν στο νησί.
Ωστόσο, ο Χολιγουντιανός σταρ δεν έφτασε μόνος στην Ύδρα. Μαζί του ήταν και ο Έλληνας σωσίας του που θα τον αντικαθιστά σε σκηνές της ταινία. Ο Μπραντ Πιτ έφτασε την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, στο νησί και ο Έλληνας που θα τον ντουμπλάρει, είναι ο Άρης Κόντος. Ο 43χρονος μοιάζει πολύ με τον 62χρονο σταρ, τον οποίο ο χρόνος δεν αγγίζει.
Ο Άρης Κόντος γεννήθηκε στην Τιμισόαρα της Ρουμανίας και σε ηλικία ενός έτους ήρθε στην Ελλάδα. Τα πρώτα χρόνια τα πέρασε στην Αθήνα και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε με τους γονείς του στην Κω, λόγω μετάθεσης του πατέρα του στο νησί.
Ακολούθησαν οι σπουδές στην ηχοληψία και η παραμονή του για δύο χρόνια στον Καναδά. Τα επόμενα χρόνια στράφηκε στην ψυχολογία, σπουδάζοντας στη γενέτειρά του, ενώ ασχολήθηκε και με το μόντελιγνκ. Παράλληλα, καταπιάστηκε και με την οικογενειακή επιχείρηση, ένα ιταλικό εστιατόριο.
Αν και έχει ζήσει σε διάφορες χώρες του κόσμου, ο Άρης Κόντος νιώθει πως η ψυχή του βρίσκεται στην Ελλάδα.
Ο σωσίας του Μπραντ Πιτ μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Έφτασα σήμερα στην Ύδρα. Με έχει προσλάβει αμερικανική παραγωγή για να κάνω το stand in. Θα παίξω και σε επικίνδυνες σκηνές και σε κανονικές. Σήμερα γίνεται το fitting και αύριο ξεκινάνε τα γυρίσματα. Θα είναι δύο βδομάδες στην Ύδρα και δύο βδομάδες στην Αθήνα».
Και πρόσθεσε: «Έχω ρίξει μια ματιά στο σενάριο και είναι αρκετές οι σκηνές που έχω, είναι σκηνές κίνησης. Με μπερδεύουν αρκετά με το Μπραντ Πιτ, αλλά δεν έχουμε μεγάλη ομοιότητα, δεν καταλαβαίνω γιατί».









