Search
Close this search box.

Κι, όμως, η Μέριλ Στριπ είχε απορρίψει στην αρχή τον ρόλο της Μιράντα στο «Ο Διάβολος φοράει Prada»

Πρεμιέρα έκανε η ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada 2», με τη Μέριλ Στριπ να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ.

Ωστόσο, όπως έγινε τώρα γνωστό, η διάσημη ηθοποιός είχε αρχικά απορρίψει τον ρόλο, προκειμένου να διπλασιάσει την αμοιβή της. Όπως εξήγησε, η ίδια η Μέριλ Στριπ στο Today, παρότι διέκρινε εξαρχής τη δυναμική της ταινίας, απέρριψε την πρώτη πρόταση των παραγωγών. «Ήξερα ότι θα γινόταν επιτυχία. Διάβασα το σενάριο, ήταν εξαιρετικό. Με πήραν τηλέφωνο, μου έκαναν μια πρόταση και είπα “Όχι, δεν πρόκειται να το κάνω”. Ήθελα να δω τι θα γίνει αν διπλασιάσω την αμοιβή που ζήτησα, και αμέσως μου είπαν “Φυσικά”», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Μέριλ Στριπ.

Και πρόσθεσε για τις σκέψεις που έκανε πριν 20 χρόνια όταν της έγινε η πρόταση: «Είμαι 56 χρονών, μου πήρε τόσο καιρό για να καταλάβω ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Ήμουν σίγουρη. Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν επιτυχία. Και ένιωθα ότι με χρειάζονταν».

Η ίδια παραδέχτηκε ότι τότε σκεφτόταν ακόμη και να αποσυρθεί από την υποκριτική, κάτι που την έκανε πιο αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα θεωρούσε ότι άξιζε: «Το ήθελα, αλλά αν δεν δέχονταν αυτό που ζήτησα, ήμουν εντάξει. Γιατί είμαι μεγάλη, είμαι 56, ήμουν έτοιμη να αποσυρθώ», εξήγησε.

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα