Search
Close this search box.

Μπραντ Πιτ: Ο γιος του Μάντοξ κι επίσημα δεν θέλει να έχουν το ίδιο επίθετο

Ο Μάντοξ είναι το τρίτο παιδί της Αντζελίνα Τζολί και το Μπραντ Πιτ που έκανε αίτηση για να «αποβάλει» το επίθετο διάσημου πατέρα του. Μετά τη Σιλό και τη Ζαχάρα ήρθε η σειρά και η δική του να κάνει τα χαρτιά για να αλλάξει το επώνυμό του και να πάρει ουσιαστικά αυτό τη μητέρας του.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που εξασφάλισε το Us Weekly, ο 24χρονος Μάντοξ υπέβαλε αίτηση και σε περίπτωση που εγκριθεί το αίτημά του, στο εξής θα ονομάζεται και επίσημα «Μάντοξ Τσιβάν Τζολί». Ήδη από τον Φεβρουάριο, ο Μάντοξ είχε αφαιρέσει το «Πιτ» από τους τίτλους τέλους της ταινίας Couture, στην οποία συνεργάστηκε με τη μητέρα του. Μετά τη συμμετοχή του ως βοηθός σκηνοθέτη στην παραγωγή, το όνομά του εμφανίστηκε ως «Μάντοξ Τζολί».

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχει αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τρία είναι υιοθετημένα: τον Μάντοξ, τη Ζαχάρα, τον Παξ, τη Σιλό και τα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ. Μέχρι στιγμής ο Παξ και ο βιολογικός γιος του ζευγαριού Νοξ, κρατάνε το επίθετο του Πιτ, παρόλο που οι σχέσεις του με τον πρώτο είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Share: