Search
Close this search box.

Σοκάρει ο Μίκι Ρουρκ: Φαφούτης και με βρώμικα ρούχα στους δρόμους του Λος Άντζελες

Ο Μίκι Ρουρκ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά τις παπαράτσι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Αυτή τη φορά είναι η εικόνα του άλλοτε γόη του Χόλιγουντ που σοκάρει.

Ο Μίκι Ρουρκ εθεάθη στους δρόμους του Χόλιγουντ με ταλαιπωρημένα και βρώμικα ρούχα και χωρίς δόντια ο ίδιος, με την εικόνα του να παραπέμπει περισσότερο σε άστεγο, παρά σε Χολιγουντιανό σταρ. Πιο συγκεκριμένα, φορούσε ένα βρώμικο γκρι φούτερ και είχε τραβήξει την κουκούλα πάνω από το κεφάλι του, προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του πίσω από μαύρα γυαλιά ηλίου. Η θλιβερή αυτή εικόνα έρχεται λίγους μήνες μετά την επεισοδιακή έξωσή του από το σπίτι που έμενε, καθώς χρωστούσε ενοίκια ύψους 60.000 δολαρίων.

Η υπόθεση που είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις, έληξε στα δικαστήρια, όπου ο Μίκι Ρουρκ έχασε τη δίκη επειδή δεν απάντησε ποτέ εντός της νόμιμης προθεσμίας για τη διευθέτηση των χρεών.

Share: