Search
Close this search box.

Η Λίζα Κούντροου δεν ήταν «πανέμορφη» για να πάρει τον ρόλο της Ρέιτσελ στα Φιλαράκια

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε η Λίζα Κούντροου, η οποία για πρώτη φορά ανέφερε πως πριν ξεκινήσουν τα «Φιλαράκια» ήλπιζε ότι εκείνη θα έπαιρνε τον ρόλο της «Ρέιτσελ», τον οποίο πήρε τελικά η Τζένιφερ Άνιστον και ταυτίστηκε με αυτόν.

Η Λίζα Κούντροου που πήρε τελικά τον ρόλο της «Φοίβης» -και δεν φανταζόμαστε άλλη ηθοποιό καλύτερη για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα – αποκάλυψε επίσης πως η επιθυμία της να είναι εκείνη η «Ρέιτσελ» βρήκε τοίχο, αφού οι δημιουργοί της θρυλικής σειράς, απέρριψαν την πρότασή της, θεωρώντας ότι δεν ήταν όσο ερωτεύσιμη έπρεπε.

Η 63χρονη ηθοποιός μιλώντας για τη διαδικασία των οντισιόν, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «The Hollywood Reporter» είπε: «Η ανόητη εγώ σκέφτηκα: “Ξέρετε κάτι; Πρέπει να πω ότι η Ρέιτσελ είναι Εβραία. Και μου αρέσει πάρα πολύ να υποδύομαι την Εβραία Αμερικανίδα πριγκίπισσα. Νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω πολύ αστείο. Δεν είχα καν καταλάβει ότι, “όχι, αυτή είναι η βασική ερωτική σύντροφος του Ρος”. Έτσι δεν είναι; Είπα στους ατζέντηδές μου: “Μπορώ να υποδυθώ την Εβραία Αμερικανίδα πριγκίπισσα και να το κάνω πολύ αστείο”. Και εκείνοι είπαν: “Μάλιστα. Εντάξει. Θα το πούμε στους δημιουργούς της σειράς”».

Στη συνέχεια η Λίζα Κούντροου, ανέφερε: «Αργότερα είπαν: “Όχι, όχι. Τους είναι τόσο δύσκολο να βρουν τη Φοίβη. Δεν πρόκειται να πειράξουν αυτό που έχουν”. Αυτός ήταν ο ευγενικός τρόπος να μου πουν: “Ναι, εσύ δεν είσαι η γυναίκα που θα ερωτευόταν ο Ρος». Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι εκείνη την εποχή δεν «έμοιαζε με τις γυναίκες που επέλεγαν ως βασικές πρωταγωνίστριες στις κωμικές σειρές», ενώ άνθρωποι του κάστινγκ της είχαν πει ωμά ότι «δεν ήταν πανέμορφη».

Share: