Η Τζένιφερ Λόρενς αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι η ίδία κάνει baby botox. Για χρόνια, θαυμαστές της υπέθεταν ότι είχε υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, με ορισμένους μάλιστα να θεωρούν ότι είχε κάνει ακόμη και λίφτινγκ.
Η 35χρονη ηθοποιός είχε αρνηθεί στο παρελθόν ότι είχε κάνει επέμβαση στα μάτια ή στη μύτη, αποδίδοντας τις αλλαγές στην εμφάνισή της στο μακιγιάζ. Αυτή τη φορά, η Τζένιφερ Λόρενς μίλησε δημόσια για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, αλλά και για εκείνες που θα ήθελε να δοκιμάσει.
«Πρέπει να υπάρχει κίνηση στο πρόσωπό μου» δήλωσε στη Vogue και πρόσθεσε: «Κάνω baby botox, αλλά δεν μπορώ να κάνω πολύ. Αν και το δέρμα μου είναι λίγο πιο χαλαρό από όσο θα ήθελα, τουλάχιστον δείχνει λαμπερό και όμορφο». Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ να κάνω αφαίρεση λίπους από τα μάγουλα. Δεν μπορώ, γιατί όλοι θα το καταλάβαιναν, αλλά απλώς να ξέρετε ότι το θέλω».
Η Τζένιφερ Λόρενς εμφανίστηκε επιφυλακτική απέναντι στις διαδικασίες μεταφοράς λίπους, κατά τις οποίες λίπος μετακινείται από ένα σημείο του σώματος σε άλλο, με στόχο τη δημιουργία μιας πιο σμιλεμένης εμφάνισης. «Αυτές οι μεταφορές λίπους με κάνουν πραγματικά πολύ νευρική. Υποστηρίζω όσους τις κάνουν, γιατί θέλω να συνεχίσω να παρακολουθώ και να βλέπω τι συμβαίνει, αλλά δεν ξέρω αν θα το έκανα εγώ» εξήγησε.










