Σε αποκαλύψεις για καταγγελίες εργαζομένων σε βάρος γνωστών παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης προχώρησαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Όπως ανέφεραν, υπάρχουν καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος συνεργατών τους, οι οποίες έχουν φτάσει στα τμήματα προσωπικού των τηλεοπτικών σταθμών. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε λόγο για δύο παρουσιάστριες και έναν παρουσιαστή που βρίσκονται σήμερα στην τηλεόραση και σημειώνουν υψηλή τηλεθέαση, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν ήδη προχωρήσει σε συστάσεις.
«Παιδιά, να ψάξουνε και οι δημοσιογράφοι φίλοι μας, να πάνε και στα γραφεία προσωπικού, να κάνουν ρεπορτάζ, να δούνε για ποιους παρουσιαστές υπάρχουν καταγγελίες από εργαζομένους. Γιατί κάποιοι πραγματικά εργαζόμενοι πηγαίνουν στο HR, στο γραφείο προσωπικού του καναλιού και υπάρχουν καταγγελίες για πολύ μεγάλους και διάσημους παρουσιαστές, άντρες και γυναίκες. Εν ενεργεία! Γιατί λοιπόν, αντί να φωτογραφίζουμε και να λέμε και να κάνουμε κάτι το οποίο δε το λέμε κιόλας, δεν υπάρχει, να δημιουργούμε εντυπώσεις, πηγαίνετε λοιπόν και ψάξτε για ποιους παρουσιαστές εν ενεργεία, μεγάλα ονόματα, υπάρχουν καταγγελίες της παρούσης από συνεργάτες τους για κακοποιητικές συμπεριφορές», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
«Αυτή τη στιγμή μου έρχονται τρία ονόματα στο μυαλό. Οι δύο-τρεις που έχω στο μυαλό μου κάνουν νούμερα. Δύο παρουσιάστριες κι ένας παρουσιαστής», πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
«Εγώ γνωρίζω τις περιπτώσεις αυτές που είπατε, τις 2-3 περιπτώσεις, τους έχουν φωνάξει στα κανάλια τους παρουσιαστές και έχει γίνει μία σύσταση», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.










