Search
Close this search box.

Νάταλι Πόρτμαν: Αγοράζει μια έπαυλη στο Παρίσι για… 15 εκατομμύρια ευρώ!

Η Νάταλι Πόρτμαν αγοράζει μια ιδιωτική έπαυλη στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού για 15 εκατομμύρια ευρώ!
Η Αμερικανίδα ηθοποιός έκανε δώρο στον εαυτό της μια ιδιωτική έπαυλη στα περίχωρα του Champ-de-Mars έναντι του τεράστιου ποσού των 15,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Νάταλι Πόρτμαν με την Γαλλία, δεν τελείωσε, απ’ ότι φαίνεται. Παρά το διαζύγιό της με τον Γάλλο χορογράφο Benjamin Millepied τον περασμένο Φεβρουάριο, η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν θα φύγει από το Παρίσι. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, η ηθοποιός κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Παρίσι και γίνεται ιδιοκτήτρια ενός ακινήτου – κοσμήματος που χτίστηκε το 1912 και εκτείνεται σε 550 m2. Και αυτό, για το “λιτό” ποσό των 15,2 εκατ. ευρώ.

Μια πολύ δημοφιλής γειτονιά

Η κατοικία, πρώην πρεσβεία της δεκαετίας του 1980, ανακαινίστηκε πλήρως από τον πρώην ιδιοκτήτη της, του επιτυχημένου επιχειρηματία κρασιού Yves Vatelot. Χωρισμένο σε τέσσερις ορόφους, διαθέτει γυμναστήριο στο ισόγειο, αίθουσα υποδοχής κάτω από μια γυάλινη οροφή στον τελευταίο όροφο και κήπο, ένα σπάνιο αγαθό στο κέντρο του Παρισιού. Ένας ανελκυστήρας εγκαταστάθηκε επίσης δεδομένου του μεγέθους του φουαγιέ.

Την πολυτελή γειτονιά η Νάταλι Πόρτμαν την γνωρίζει καθώς είναι ήδη από πέρσι εκεί/ Μάλιστα, η μητέρα του Άλεφ (12 ετών) και της Αμάλιας (7 ετών), νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην άλλη πλευρά της περιοχής με τον πρώην σύζυγό της σε απόσταση αναπνοής από το νέο της σπίτι. Κάνοντας το βήμα της αγοράς, η 42χρονη Πόρτμαν εντάσσεται στην πολύ εκλεκτή λίστα των ιδιοκτητών του 7ου διαμερίσματος του Παρισιού, όπως ο βασιλιάς του Μαρόκου ή ο Ολιβιέ Μιτεράν, κατασκευαστής ακινήτων και ανιψιός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα