Search
Close this search box.

10 σημάδια ότι σε απατά ο σύντροφός σου

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να υποθέσουν ότι ο σύντροφός τους τους απατά, αλλά δεν έχουν αδιάσειστα στοιχεία για να στηρίξουν τις εντυπώσεις τους.

Στη σημερινή κοινωνία, οι πειρασμοί είναι παντού και οι αρχές μπορούν να αποδυναμωθούν από την επίδραση εξωτερικών επιρροών.

Επομένως, εάν έχετε αμφιβολίες για την πίστη του συντρόφου σας ή υποψιάζεστε ότι σας απατά, προσπαθήστε να εντοπίσετε αυτά τα 10 σημάδια:

  1. Γυρίζει σπίτι αργά από τη δουλειά
    Ως τύχη, έχει πολύ περισσότερη δουλειά να κάνει από πριν και αυτό δεν τον ενοχλεί και τόσο. Οι συναντήσεις του δεν τελειώνουν ποτέ και φαίνεται πολύ απασχολημένος. Γυρίζει σπίτι αργότερα από το συνηθισμένο και σωριάζεται στο κρεβάτι χωρίς να σου δώσει σημασία.

2. Γυρνάει συχνά έχει το κεφάλι του αλλού όταν του μιλάς
Μπορεί να είναι παρόν σωματικά αλλά όχι ψυχολογικά. Το μυαλό του είναι αλλού όταν του μιλάς. Απαντά στο πλάι και δεν προσέχει τις πράξεις σου.

3. Νοιάζεται πάρα πολύ για την εμφάνισή του
Πριν, ο σύντροφός σου πήγαινε στη δουλειά ντυμένος σε 10 λεπτά. Τώρα αφιερώνει όλο τον χρόνο του στο μπάνιο για να κάνει τον εαυτό του να φαίνεται ωραίος. Επιλέγει προσεκτικά τα ρούχα του, χτενίζει τα μαλλιά του στην εντέλεια και φοράει άρωμα. Προσπαθεί να εντυπωσιάσει την ερωμένη του; Είναι απαραίτητο να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση για εσάς;

4. Δείχνει πιο γεμάτος χωρίς λόγο
Ο σύντροφός σας φαίνεται ικανοποιημένος και όμως τίποτα δεν έχει αλλάξει στη σχέση σας. Δεν περιμένεις μωρό, δεν έχει πάρει αύξηση… Δείχνει όμως ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο. Το απαγορευμένο διεγείρει τον φθόνο και επιδίδεται σε μια επικίνδυνη αλλά καλή σχέση, σε βάρος σου.

5. Δεν σε προσέχει πια
Αλλάζεις χτένισμα, κάνεις μανικιούρ, αγοράζεις καινούργια εσώρουχα, αλλά δεν το προσέχει. Προσπαθείς να είσαι πιο ήπιος και πιο κοντά του, αλλά εκείνος δεν βλέπει τίποτα άλλο από τη φωτιά. Μάλλον είναι πολύ απασχολημένος να τη σκέφτεται…

6. Αισθάνεστε ότι έχει σχέση
Η διαίσθηση μιας γυναίκας είναι ισχυρή. Αν νιώθετε ότι ο σύντροφός σας ενδιαφέρεται για άλλον, προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα. Η καρδιά σας θα σας οδηγήσει στην αλήθεια.

7. Όταν του μιλάς για αυτό, χάνει την ψυχραιμία του
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, λένε. Και πράγματι, όταν τον κατηγορείς, όταν του τελειώνουν τα επιχειρήματα, στρέφεται εναντίον σου. Η ενοχή είναι ένα δύσκολο συναίσθημα για να το αντιμετωπίσεις και μπορεί να το υποφέρεις.

8. Δεν θέλει να ελέγχετε τα μηνύματά του
Στη ζωή ενός ζευγαριού, η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη, αλλά μερικές φορές ο ένας από τους συντρόφους έχει αμφιβολίες για την πιστότητα του άλλου και θέλει να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Αν παρατηρήσετε ότι κρύβει συνεχώς το τηλέφωνό του από εσάς και σας αρνείται αυστηρά την πρόσβαση στα μηνύματά του, μπορεί να σας απατά.

9. Είναι ιδιαίτερα ευγενικός μαζί σου
Σας αφήνει να επιλέξετε το τηλεοπτικό κανάλι που σας ενδιαφέρει, τις σπάνιες φορές που είναι παρών μαζί σας. Σου αγοράζει δώρα και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει για να διαλύσει τις αμφιβολίες σου. Εάν αυτή η συμπεριφορά είναι ασυνήθιστη, μπορεί να προσπαθεί να ηρεμήσει τα αισθήματα ενοχής του με το να είναι πιο ευγενικός μαζί σας.

10. Μερικές φορές σε κατηγορεί ότι τον απατάς
Αναπόφευκτα, αν σε απατήσει, σημαίνει ότι δεν είναι πλέον ικανοποιημένος στη σχέση. Γίνεται οξύθυμος και αν εκφράσεις τις αμφιβολίες σου, μπορεί να σου πει ότι έχει αμφιβολίες και για την πίστη σου. Θα προσπαθήσει να σας κατηγορήσει για απιστία για να απαλλαγεί από κάθε ευθύνη.

Photo cover:pixabay.com/Tumisu/kiss

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα