Search
Close this search box.

Λος Άντζελες: Οργή για Καρντάσιαν, Σταλόνε και άλλους αστέρες που κατασπάλησαν το νερό

Κι ενώ οι φονικές πυρκαγιές στο Λος Άντζελες μαίνονται και χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τα σπίτια τους, μένοντας άστεγοι, η οργή για κάποιους αστέρες του Χόλιγουντ, ξεχειλίζει. Ο λόγος;

Τους κατηγορούν για άσκοπη σπατάλη του νερού – παρά τα αυστηρά μέτρα εξοικονόμησης, που ισχύουν από το 2022 – που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην κατάσβεση των πυρκαγιών στο Λος Άντζελες και δεν θα άδειαζαν δεξαμενές. Αστέρες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Κέβιν Χαρτ έχουν μπει στο στόχαστρο του κόσμου τους οποίους κατηγορούν για υπερβολική κατανάλωση νερού, την ώρα που οι κάτοικοι υποχρεώνονται να περιορίζουν τη χρήση του σε οκτώ λεπτά ποτίσματος, δύο φορές την εβδομάδα, αναφέρει η Mirror.

Συγκεκριμένα, στην Κιμ Καρντάσιαν, η οποία διαθέτει ακίνητο αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή The Oaks -και βρίσκεται κοντά σε ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο- είχε επιβληθεί πρόστιμο το 2022 για χρήση 878.215 λίτρων νερού περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο. Παρά τους ισχυρισμούς των διάσημων ότι είχαν συμμορφωθεί με τους κανόνες εξοικονόμησης νερού, γείτονες καταγγέλλουν πως αγνόησαν τους κανόνες, επειδή είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τα πρόστιμα.

Αυτό σημαίνει πως πολλοί διάσημοι μπορεί να σπατάλησαν ζωτικούς υδάτινους πόρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των καταστροφικών πυρκαγιών στο Λος Άντζελες.

Χαρακτηριστικά, ένας γείτονας της Κιμ Καρντάσιαν, μιλώντας στη Mail on Sunday είπε: «Η Κιμ δεν είναι η μόνη που χρησιμοποιήσει το νερό αλόγιστα. Αυτές οι διασημότητες έχουν την αίσθηση ότι έχουν δικαίωμα στα πάντα. Σε όλους είπαν να μειώσουν το νερό ακριβώς για αυτή την κατάσταση, για να το διατηρήσουν για την καταπολέμηση των πυρκαγιών. Συνέχισαν να ποτίζουν επειδή μπορούσαν να πληρώσουν τα πρόστιμα».

Share: